“yapigundem-yeni-banner-1.jpeg”
Ana SayfaHaberlerİhale HaberleriEmlak Konut GYO Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesinde İmzalar Atıldı!

Emlak Konut GYO Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesinde İmzalar Atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3458/1 Parsel İnşaatı İşi’nin sözleşmesi, Yüklenici AHES İnşaat Tic. ve San. A.Ş. ile 18 Şubat 2022 tarihinde imzalandı.


Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3458/1 Parsel İnşaatı İşi’nin sözleşmesi, Yüklenici AHES İnşaat Tic. ve San. A.Ş. ile 18 Şubat 2022 tarihinde imzalandı. AHES İnşaat Tic. ve San. A.Ş. ile imzalanan sözleşmenin bedeli 596 milyon 134 bin 53 TL+KDV olarak belirlendi.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3458/1 parsel sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO’nun KAP açıklaması şu şekilde:
“T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan “Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü” çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3458/1 Parsel İnşaatı İşi’nin sözleşmesi, Yüklenici AHES İnşaat Tic. ve San. A.Ş. ile 18.02.2022 tarihinde imzalanmıştır. Sözleşme Bedeli: 596.134.053 TL+KDV ‘ dir.”

RELATED ARTICLES
- Advertisment -“isaf-banner
“UNICERA

Most Popular

Recent Comments