“Yapigundem
Ana SayfaHaberlerGayrimenkul HaberleriTeknik Yapı İzmir’e İkinci Projesini İnşa Edecek

Teknik Yapı İzmir’e İkinci Projesini İnşa Edecek

İzmir, Konak’ta hayata geçirdiği Evora İzmir projesinin ardından yeni bir proje planlayan Teknik Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında karma bir proje sunacak.

Emlak Konut ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile işbirliği kurarak Evora İzmir projesini hayata geçiren Teknik Yapı, İzmir’e yeni proje inşa etmek için düğmeye bastı. İzmir’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak olan gayrimenkullerin bazılarında Teknik Yapı’nın imzası olacak. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ‘’Maalesef ülkemizdeki deprem endişesi halen devam ediyor. İnsanlarımıza güvenli bir konut sunma amacıyla yürüttüğümüz faaliyetlere elimizden geldiği kadar devam ediyoruz. Bu kapsamda İstanbul’daki kentsel dönüşüm projelerimizin verdiği deneyim ve tecrübeyi kullanarak, İzmirli vatandaşlarımızın da deprem riskinden arındırılmış güvenli konutlar yapacağız.” ifadelerini kullandı. 

Evora İzmir projesinin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Umut Durbakayım, kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilen karma projenin İzmir, Alsancak bölgesine yapılacağını duyurdu. 

Sourceyapiradar
RELATED ARTICLES
- Advertisment - “Samsun
“UNICERA
“isaf-banner

Most Popular

Recent Comments