“Yapigundem
Ana SayfaHaberlerFirma HaberleriPapatya, 30 Yılı Aşkın Süredir Kalite ve Konfordan Ödün Vermiyor

Papatya, 30 Yılı Aşkın Süredir Kalite ve Konfordan Ödün Vermiyor

1945 yılından bu yana sanayi sektörüne hizmet veren Hidromekanik Makine San. ve Tic. A.Ş., 1988 yılında Papatya markası ile plastik bahçe mobilyaları üretimine başladı. Değişen trendler ve ihtiyaçlar doğrultusunda, bahçe koleksiyonlarına ek olarak design ve contract grubu üzerine yoğunlaşan Papatya Mobilya dünya markası olma yolunda ilerliyor. 

Firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Begüm Özbakar ile Papatya’nın üretim gücünü ve hizmet verdiği alanları konuştuk; 

 30 yılı aşkın süredir, kalite ve konfordan ödün vermeden sürdürdüğümüz bu yolculukta; tasarım, farklılık, ulaşılabilirlik esasları bizi tüm müşterilerimizin mobilya anlayışına şekil veren Papatya yaptı.

Plastik enjeksiyon alanında yüksek üretim kapasitemizin yanında, metal, ahşap ve tekstil departmanlarımızın gücüyle uluslararası kalite standartlarına uygun olarak üretim yapmaktayız. Şuanda toplamda 46 bin metrekare kapalı alanda tamamı son teknoloji ile donatılmış üretim tesislerimizde, uzman Ar-Ge ekibimizle ve tamamen yerli sermaye ile Papatya’yı bir dünya markası yapmak adına emin adımlarla ilerliyoruz. Dağıtım ağımız Türkiye’de 160’tan fazla noktaya, globalde 80’i aşkın ülkeye ulaşıyor. Bayilik ve satış noktalarımız haricinde proje yönetim sistemimizin kalbini oluşturan proje satış ekibimiz mevcut. Bizler gerçekleştirdiğimiz proje sayısına baktığımızda piyasalardaki tüm dalgalanmalara rağmen artış gözlemliyoruz. Bunun kaynağının da her yıl gelişime ve değişime verdiğimiz önem olduğu inancındayız. 

Papatya’yı tercih eden kişi ya da kurum sadece mobilya sahibi olmuyor. Deneyim, kalite ve üstün hizmet anlayışı bizi biz yapan değerlerimiz. Yüksek stok adetlerimiz ve operasyonel gücümüzle çok kısa zamanda harikalar yaratabiliyoruz.

Mobilya tedarikçisi olarak hizmet verdiğimiz başlıca alanlar;  turizm tesisleri, alışveriş merkezleri, kafe ve restoranlar, hastaneler, okullar, ofisler, kamu kuruluşları gibi pek çok alan sıralayabiliriz.

Papatya olarak global pazarda da ciddi bir payımız var. Üretim kapasitemiz, tasarıma olan tutkumuz ile yenilikçi bakış açımızı birleştirerek dünya standartlarında mobilyalar üretmeye devam ediyoruz.

Sourceyapiradar
RELATED ARTICLES
- Advertisment - “Samsun
“UNICERA
“isaf-banner

Most Popular

Recent Comments