“yapigundem-yeni-banner-1.jpeg”
Ana SayfaHaberlerGayrimenkul HaberleriTOKİ'den İstanbul'a 150 Konutluk Yeni Proje Geliyor!

TOKİ’den İstanbul’a 150 Konutluk Yeni Proje Geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Küçükçekmece’de 150 yeni konut inşa edecek. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan bu projenin ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye genelinde dar gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul’daki yeni projesi için harekete geçti.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul’daki bu yeni projesi, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilecek. TOKİ tarafından yapılan açıklamalara göre, proje İstanbul Küçükçekmece’de yer alacak.

Açıklanan bilgilere göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Küçükçekmece Safra Mahallesi’nde inşa edeceği projenin ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Güneş Sitesi’ni dönüştürecek olan bu proje kapsamında toplam 150 konut inşa edilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanı şu şekilde: “İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi (Güneş Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 150 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek.”

MALTEPE ATIŞOKULU PROJESİ 550 GÜNDE TAMAMLANACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bir başka yüz güldüren projesi olan İstanbul Maltepe Atışokulu projesini de geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Yapılan açıklamalara göre, 572 konutun yer alacağı bu projede 8 adet dükkan da bulunacak.

İstanbulluların merakla beklediği Maltepe Atışokulu projesi, yer tesliminden itibaren 550 gün içinde tamamlanacak.

Sourceyapiradar
RELATED ARTICLES
- Advertisment -“isaf-banner
“UNICERA

Most Popular

Recent Comments