“yapigundem-yeni-banner-1.jpeg”
Ana SayfaHaberlerTürkiye'deki ilk Garner Otel sözleşmesini imzaladı

Türkiye’deki ilk Garner Otel sözleşmesini imzaladı

Dünyanın önde gelen otel firmalarından olan IHG Hotels & Resorts (IHG), FRT Turizm ve AB Consulting desteği ile Türkiye’deki ilk Garner Oteli için franchise anlaşmasını imzaladı.

2025 yılında açılması beklenen ve 126 oda kapasiteli Garner İstanbul Arnavutköy Oteli, dört farklı binadan oluşacak. Otel için imzalar, IHG’nin Türk Yatırımcı Günü’nde Garner Markasını tanıtmasından sadece bir ay sonra atıldı. IHG’nin orta segment dönüşüm alanındaki yeni markası olan Garner, şirketin hem mainstream segmentindeki lider konumunu hem de dönüşüm markalarını piyasaya sürme ve büyütmedeki başarısını temel alıyor.

Garner İstanbul Arnavutköy Oteli, her yıl 64,3 milyon yolcu ağırlayarak dünyanın yedinci en yoğun havalimanı olma özelliği taşıyan yeni İstanbul Havalimanı’na yakınlığı ve markanın vaat ettiği “yolunuza devam etmenizi sağlayan rahat konaklama” sayesinde, aktarma yapan misafirler için de ideal bir konumda yer alıyor.

“Markamızı Türk yatırımcılara tanıttıktan sadece bir ay sonra ilk Garner Otelimiz için imza attık”

IHG Hotels & Resorts Avrupa Bölgesi Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Willemijn Geels yaptığı açıklamada; “Markamızı Türk yatırımcılara tanıttıktan sadece bir ay sonra ilk Garner Otelimiz için imzaların atılması, yatırımcılarımızın IHG markalarına olan güvenini göstermek açısından çok önemli. Bu büyük başarı, FRT Turizm ile kurduğumuz güven ilişkisi ve Ahmet Bilgin ile firması AB Consulting’in desteği olmadan mümkün olmazdı.

Yeni projemiz, İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde yer alacak olan Holiday Inn Express İstanbul Airport ile birlikte 2025 yılında açılışını gerçekleştireceğimiz ikinci tesis olacak. Türk ve diğer otel yatırımcılarının, IHG’nin güçlü kurumsal yapısı ile de desteklenen Garner Markasının sunduğu esneklik ve güçlü yatırım getirisini fark etmesiyle, Garner Markamızın büyümeye devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Kaynak: Turizm Ajansı

Sourceyapiradar
RELATED ARTICLES
- Advertisment -“isaf-banner
“UNICERA

Most Popular

Recent Comments