“yapigundem-yeni-banner-1.jpeg”
Ana SayfaEtkinliklerErse Kablo, Global Vizyonuyla A-tech Fuarı’nda Bir Kez Daha Fark Yarattı

Erse Kablo, Global Vizyonuyla A-tech Fuarı’nda Bir Kez Daha Fark Yarattı

Lider zayıf akım kablo üretici firmaları arasında yer alan Erse Kablo, global vizyonu ve kalite odaklı çözümleriyle, 02-05 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 2. holde, T.C. Ticaret Bakanlığı, T.C.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut, Boğaziçi Elektrik Dağıtım, T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü, TETESFED, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası, KOSGEB ve Perpa Ticaret Merkezi sponsorluklarında 7.si düzenlenen “Atech & Uluslararası Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı” nda bir kez daha fark yarattı.

Erse Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Selami Sivritepe, Genel Müdür Yardımcıları Tuğba Haşlak Şahinalp ve Anıl Haşlak, Yurtiçi Satış Müdürü Cengiz Karaca, Türkiye Bölge Satış Yöneticileri, Pazarlama İletişim Müdürü Begüm Sevinç, İhracat Bölge Satış Yöneticisi M.Nur Kayruz ile Fabrika Müdürü Murat Atasoy ve teknik ekibi sektörle buluştu.

Erse Kablo Yurtiçi Satış Müdürü Cengiz Karaca; 

3. HAVALİMANI, TOGG YERLİ OTOMOBİL FABRİKASI, TCDD, ASELSAN, ROKETSAN, TÜPRAŞ, TAI, BOTAŞ, TÜVASAŞ, ETİ MADEN, İSDEMİR, ERDEMİR, KASTAMONU ENTEGRE, BRISA, THY, IKEA, FORD OTOSAN FABRİKASI, ESSEL KAĞIT FABRİKASI, OMNİA FABRİKASI, ADALET BAKANLIĞI, İPKB OKUL, ACIBADEM HASTANELERİ, MEDİPOL HASTANELERİ, MEDICANA HASTANELERİ, ŞEHİR HASTANELERİ, DEVLET HASTANELERİ, HILTON OTELLERİ, RADISSON BLUE OTELLERİ, ÇEŞME SWISS OTEL, CARYA GOLF OTEL, İBB KATI ATIK YAKMA VE ENERJİ ÜRETİM TESİSİ, TURKUVAZ MEDYA MERKEZİ, OYAK PORT LİMAN, ANTALYA HAVALİMANI, RİYAD HAVALİMANI, DİVANHANE TERSANE İSTANBUL, ADIYAMAN DEPREM KONUTLARI, NİŞANTAŞI KORU EMLAK KONUT, İZMİR BAYRAKLI TOKİ, KİRAZLITEPE TOKİ, AVRUPA KONUTLARI, TEMA İSTANBUL-2, EMLAK KONUT BİZİM MAHALLE, EMLAK KONUT ÇINARKÖY, EMLAK KONUT FİKİRTEPE, ARTVİN 1.400 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU, LIBERTY HANEL OTEL, RAMS GARDEN, RB KARESİ İPLİK FABRİKASI, EMLAK KONUT YENİŞEHİR DURSUNKÖY, HAYAT KİMYA MISIR, ABDİ İPEKÇİ SPOR KOMPLEKSİ, EMLAK KONUT PENDİK, MALATYA YEŞİLYURT TOKİ, CENGİZ İNŞAAT BODRUM BVLGARI, AKKUYU NÜKLEER SANTRALİ referanslarıyla yurtiçinde büyük ve prestijli projelerin çözüm ortağı olduklarının ve Türkiye’nin tüm bölgelerindeki güçlü ve hizmette kalite odaklı Bayileriyle beraber iç pazarda ilerlediklerinin altını çizdi. A-tech Fuarı’nda tüm sektörü bir arada görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, değerli ziyaretleriyle iş ortaklarına ve misafirlerine teşekkürlerini sundu.

Zayıf akım kablo ürün gruplarıyla sektörün güçlü  üreticileri arasında yer alan Erse Kablo; yangına dayanıklı, koaksiyel, haberleşme, data, veri iletişim, kumanda ve sinyal kontrol kabloları üretimiyle beraber satış sonrası müşteri ilişkilerinde hızlı ve kalite odaklı çözümleriyle iş ortakları için fark yaratıyor. 

Erse yurtiçi ve ihracattaki pazar gücünü markalarıyla sağlamlaştırarak, yangına dayanıklı ürün gruplarında Ervital, Ervital Fire Safe Cable ve Ervital Fire Safe Gold Cable, kumanda kabloları grubunda Erflex, lan kabloları grubunda Erline markalarıyla büyümeye devam ediyor.

Erse Kablo’nun satış, pazarlama ve teknik alanlarındaki profesyonel ekibi, A-tech Fuarı’nı ziyaret eden iş ortaklarına ve ziyaretçilerine ürettiği ürün grupları, CPR, yangın performans testleri hakkında bilgi vererek, birlikte daha ileriye mesajını verdi.

Sourceyapiradar
RELATED ARTICLES
- Advertisment -“UNICERA

Most Popular

Recent Comments