“yapigundem-yeni-banner-1.jpeg”
Ana SayfaProjelerAdozer İnşaat'tan Sarıyer'e karma proje geliyor

Adozer İnşaat’tan Sarıyer’e karma proje geliyor

Adozer İnşaat, İstanbul Sarıyer’de 319 konut, 53 ticarethane ve 168 odalı otelden oluşan yeni bir karma projeye hazırlanıyor. Maslak–Ayazağa aksında yükselecek proje toplam 76 bin 759 metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Adozer İnşaat tarafından Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, İz Plaza No: 9 Sarıyer adresinde hayata geçirilmesi planlanan “Konut ve Otel Projesi”, Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde tapuda 1 ada 23 parselde kayıtlı 6 bin 090,54 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Toplam 6.090,54 metrekare tapu alanına sahip proje, 76.759,79 metrekare toplam inşaat alanıyla tek blok halinde inşa edilecek. Proje, ortak bodrum katlar üzerinde konumlanan karma kullanım konseptiyle dikkat çekiyor. 

Kaç blok, kaç daire olacak?

Proje, ortak bodrum katlar üzerinde tek blok olarak tasarlandı. Nihai durumda yapı;

  • 8 Bodrum Kat
  • 1 Zemin Kat
  • 1 Asma Kat
  • 31 Normal Kat
  • Çatı katı

olmak üzere planlandı (8BK+1ZK+1AK+31NK). 

Proje kapsamında:

  • 168 odalı otel
  • 319 konut
  • 53 ticarethane yer alacak.

 

Konut tipleri ve dağılımı

Konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşacak. Toplam 319 konutun dağılımı ise şöyle:

  • 231 adet 1+1
  • 78 adet 2+1
  • 10 adet 3+1

Otel bölümü ise 2 bodrum kat + 1 zemin kat + 1 asma kat + 7 normal kattan oluşacak ve tüm odalar 2 kişilik olarak planlandı.

Konut kullanımına ait bölüm 6 bodrum kat + 23 normal kattan oluşurken, ticari alanlar 4 bodrum kat + 1 zemin kat + 1 asma kat şeklinde projelendirildi. 

Maslak–Ayazağa hattında yeni yatırım

Maslak ve Ayazağa bölgesi, son yıllarda ofis, konut ve otel projelerinin yoğunlaştığı bir aks olarak öne çıkıyor. Yeni proje, hem konut hem turizm hem de ticari fonksiyonları aynı çatı altında buluşturarak bölgenin karma kullanım konseptine uygun bir yapı modeli sunmayı hedefliyor.

Projenin ruhsat ve inşaat takvimiyle ilgili detayların önümüzdeki süreçte netleşmesi bekleniyor. 

Kaynak: www.herbiremlak.com

Sourceyapiradar
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments