“yapigundem-yeni-banner-1.jpeg”
Ana SayfaGenelİnşaatı yarım kalan ADSM için ihale bekleniyor

İnşaatı yarım kalan ADSM için ihale bekleniyor

Yüklenici firmanın iş bırakması sebebiyle inşaatı yarım kalan Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binasında inşaatın tamamlanması için ikmal ihalesine çıkılması bekleniyor.

FİRMA İŞ BIRAKALI YAKLAŞIK 5 AY OLDU

Derince İbnisina Mahallesi’nde, Sağlıklı Yaşam Parkı ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki alanda inşasına başlanan Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) binasında inşaat çalışmaları yarım kalmıştı. 2023 yılında inşa süreci başlayan Derince ADSM binası 2024 yılı eylül ayında hizmete başlayacaktı fakat işi yapan Gökyol İnşaat ve Sanayi A.Ş. isimli firma iş bıraktı. Firmanın iş bırakması üzerinden yaklaşık 5 ay geçse de binadaki inşaat çalışmalarının tamamlanması için henüz adım atılmadı.

İnşaatı yarım kalan ADSM için ihale bekleniyor

ÇALIŞMALARDA YÜZDE 20’LİK KISIM KALDI

İnşaat çalışmaları başladıktan, firmanın iş bıraktığı süreye kadar binadaki çalışmaların yüzde 80’lik bölümü tamamladı. 4 katlı binanın temel, kat çıkma, kaba inşaatı sona ererken pencere-kapı montajları ve ince işçilikleri yapılacak. Kalan işlerin tamamlanması için binanın yapımı için öncü olan Sağlık Bakanlığı’nın ikmal ihalesine çıkması bekleniyor. Bakanlığın, 2024 yılı içerisinde ihaleye çıkması bekleniyordu fakat beklenen olmadı. Sağlık Bakanlığı’nın, ihaleye çıkacağı tarih henüz belli değil. 

İnşaatı yarım kalan ADSM için ihale bekleniyor

Kaynak: Özgür Kocaeli

Sourceyapiradar
RELATED ARTICLES
- Advertisment - Yapı Fuarı 2025

Most Popular

Recent Comments