“yapigundem-yeni-banner-1.jpeg”
Ana SayfaHaberlerFirma Haberleri2024 Yapı Fuarı’nda Bostik Türkiye Rüzgârı

2024 Yapı Fuarı’nda Bostik Türkiye Rüzgârı

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a katılan Bostik Türkiye, yurt içinden olduğu kadar yurt dışı ziyaretçilerinden de büyük ilgi gördü.

Fuarları yeni ürün tanıtımının yanı sıra pazar payını arttırmak için önemli bir platform olarak gördüklerini belirten Bostik Türkiye ve Merkez Asya Yapı Tüketici Departmanı İş Birimi Direktörü Bilgehan Türkkan:

“Bostik olarak yapı kimyasallarındaki güçlü varlığımızı bir kez daha ortaya koyduk. Bu prestijli organizasyon bize yenilikçi ürünlerimizi sergileme ve inşaat sektöründeki son trendleri paylaşma fırsatı sundu” dedi 

Ürün çeşitliliğiyle fark yaratan stantlarının fuar boyunca sektör profesyonellerinin ilgi odağı olduğunu söyleyen Bilgehan Türkkan, özellikle hibrit esaslı, çevre dostu ve yüksek performanslı yapıştırıcıların ve su yalıtım malzemelerinin dikkat çektiğini belirterek şunları anlattı: 

“Bu ilgi, hem mevcut müşterilerimizden gelen olumlu geri bildirimlerle hem yeni iş bağlantıları kurmamıza vesile olan toplantılarla pekişti. 2024 Yapı Fuarı, bizim için sadece bir sergi değil, aynı zamanda iş ağımızı genişletmek ve yapı/inşaat dünyasıyla yenilikçi yaklaşımlarımızı paylaşmak adına da önemli bir platform oldu. Bostik Türkiye olarak, gelecek projelerde iş birliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyor ve müşterilerimize en iyi çözümleri sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bu başarılı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Sourceyapiradar
RELATED ARTICLES
- Advertisment -“UNICERA
“isaf-banner
“(400x400)Tr.gif

Most Popular

Recent Comments