“yapigundem-yeni-banner-1.jpeg”
Ana SayfaHaberlerNevşehir Kozaklı’da 168 Sosyal Konut Hak Sahiplerine Teslim Ediliyor

Nevşehir Kozaklı’da 168 Sosyal Konut Hak Sahiplerine Teslim Ediliyor

TOKİ’den Nevşehir’e 168 Sosyal Konut

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Nevşehir Kozaklı Bahçelievler Mahallesi’nde yapımına başlanan 168 adet sosyal konut tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmeye hazırlanıyor. Tamamlanan konutların teslim süreci, 18-30 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yatay mimari anlayışıyla tasarlanan konutlar, depreme dayanıklı radye temel üzerine inşa edilerek güvenli yaşam alanları sunuyor.

2+1 ve 3+1 Konforlu Daire Seçenekleri

Nevşehir Kozaklı Bahçelievler Mahallesi 168 konut projesi, 2+1 nitelikli 124 daire ve 3+1 nitelikli 44 daireden oluşuyor. Toplamda 8 bloktan oluşan projede, 1 adet 3 dükkânlı ticaret merkezi de yer alıyor. Konutların modern tasarımı ve fonksiyonel yapısıyla, ailelerin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde planlandı.

Sosyal Donatılarla Keyifli Yaşam Alanları

Proje içerisinde çocuk oyun alanları, spor alanları, yeşil alanlar ve dinlenme alanları gibi sosyal donatılar da bulunuyor. Bu alanlar, hak sahiplerinin hem çocuklarıyla hem de aileleriyle keyifli vakit geçirebilecekleri konforlu bir yaşam sunuyor. Sosyal konut anlayışının ötesine geçen proje, Nevşehir Kozaklı sakinleri için ideal bir yaşam alanı olmayı hedefliyor.

Teslimat Süreci Başlıyor

Hak sahipleri, 18-30 Eylül 2024 tarihleri arasında dairelerine kavuşacak. TOKİ’nin bölgeye kazandırdığı bu proje, konut ihtiyacına çözüm olmanın ötesinde, modern ve güvenli yaşam alanları sunarak bölgenin sosyal dokusuna da katkı sağlıyor.

Kaynak: Emlak Dergisi

Sourceyapiradar
RELATED ARTICLES
- Advertisment -“isaf-banner
“UNICERA

Most Popular

Recent Comments